Dagobert & Mathilde

Koop een cadeaubon geldig bij Dagobert & Mathilde

Dagobert & Mathilde is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Leuven.
CADEAUBON Cadeaubon Leuven
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Dagobert & Mathilde

Nee, wij zijn niet Dagobert en Mathilde, maar Dirk en Liesbet :-)

Als bio-ingenieur koos ik jaren terug resoluut voor mijn passie: koken. Ik schoolde me om tot restauranthouder en kaasmeester en deed ervaring op in enkele Leuvense kwaliteitsrestaurants. Nadien werkte ik als kok voor verschillende ministers, ook voor de Belgische premier. Ondernemend als ik ben, hield ik al die tijd één doel voor ogen: zelf een zaak oprichten. Groenten, met hun pure smaak, vormen de rode draad in mijn gerechten. Niet alleen in de keuken kan ik me creatief uitleven, maar ook als ik meubels ontwerp of op de piano tokkel, kan ik me heerlijk verliezen.

Dirk De Maeyer

Ik ben germaniste en geef les in het volwassenenonderwijs. Mijn zin voor fijne aroma's bracht me tot een bijkomend diploma sommelier, een uit de hand gelopen liefhebberij. Ik heb de wijnen voor de bistro en om mee te nemen zorgvuldig voor jou uitgekozen. Ik hou van goed gezelschap en kan me helemaal opladen tijdens een tocht in de natuur. Ook ontdek ik graag lekkere ingrediënten en gezellige eetadresjes.

Liesbet Vanhaelen

Ontdek hier het gezicht achter Dagobert & Mathilde