De fietserij

Koop een cadeaubon geldig bij De fietserij

De fietserij is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Aalst.
CADEAUBON Cadeaubon Aalst
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over De fietserij

De Fietserij is gespecialiseerd in unieke fietsen op maat. Een fixie of retro look? Alles kan. Kies een vintage kader uit ons aanbod of breng de oude koersfiets van je grootvader mee. Jij kiest zelf de kleuren, de accessoires en eindafwerking. Persoonlijker en unieker kan niet!

Ook voor bedrijven is een aanbod op maat mogelijk. Stimuleer je werknemers om met de fiets te komen. Niet alleen profiteert je personeel van heel wat fiscale voordelen en een betere gezondheid, gepersonaliseerde fietsen oogsten in het straatbeeld ook heel wat bekijks. Al fietsend werk je niet alleen aan een duurzaam beleid maar zet je eveneens je bedrijf in de kijker.

Bij elke herstelling en fiets op maat heeft de Fietserij aandacht voor een maximaal hergebruik van onderdelen. Bovendien werken bij de Fietserij mensen die moeilijk een job vinden op de arbeidsmarkt en steun je dus een lokaal sociaal project.

De Fietserij heeft haar werkplek in een prachtig oud pand ‘Cimorné’. Een unieke pleisterplaats in het hart van Aalst.