Energy of Eden

Koop een cadeaubon voor 'Energetische healingsessie voor 1 persoon' bij Energy of Eden!

CADEAUBON Energy of Eden
Een energetische healingsessie herstelt de balans in je lichaam. Doordat jouw energie weer vrij kan stromen, voel je je beter in je vel en worden allerhande klachten opgelost.
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?
Over Energy of Eden

In onze groepspraktijk, Vanackerestraat 37 te 8560 Wevelgem geven we je een energetische sessie zodat je lichaam mooi in balans komt en de immuniteit verhoogt en het stressgehalte verlaagt. We gebruiken een combinatie van healingtechnieken die jouw energiesysteem helpen opladen, herstellen en opnieuw in evenwicht komen. Tijdens dit proces wordt door jouw lichaam universele energie opgenomen waarbij helende processen worden ondersteund. Tijdens een sessie wordt vaak een groot gevoel van rust en ontspanning ervaren. Dit alles gebeurt op een zachte, professionele en gestructureerde manier.

Een healingsessie duurt ongeveer 75 minuten en kost 60 euro.

Healing van dieren gebeurt niet in de praktijk, maar bij u thuis of in de manege zodat het dier in zijn vertrouwde omgeving kan blijven en zich zo natuurlijk mogelijk gedraagt. Dieren reageren vaak zeer ontspannen op een healing en laten dit graag gebeuren.

Een healingsessie van je hond of kat duurt ongeveer 30 minuten en kost 30 euro.

Een healingsessie voor je paard of pony duurt ongeveer een uur en kost 60 euro.

Op zoek naar het ideale geschenk? Geef een geschenkbon van Energy of Eden cadeau. Voor meer info, kijk op www.energy-of-eden.be


Adres
AdresVanackerestraat 37
8560 - Wevelgem
Telefoon0477 72 12 41
Contacteer Energy of Eden
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.

Voorwaarden specifiek aangegeven door de handelaar:
Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. Indien de waarde van de cadeaubon hoger is dan het te betalen bedrag wordt een tegoedbon gegeven die bij een volgend bezoek kan ingewisseld worden. Indien het totaal te betalen bedrag hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil contant betaald te worden. Iedere cadeaubon kan slechts 1 keer gebruikt worden. Na gebruik vervalt de unieke code die op de bon vermeld staat. Bonnen waarvan de vervaldatum verstreken is, kunnen binnen de 3 maanden na de vervaldatum nog voor 3 maanden verlengd worden. Hiervoor wordt een administratieve kost van 10 euro aangerekend.