Felix Food Klub

Koop een cadeaubon geldig bij Felix Food Klub

Felix Food Klub is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Antwerpen.
CADEAUBON Cadeaubon Antwerpen
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Felix Food Klub

Felix Pakhuis is een ontmoetingsplek met een uniek interieur waar aandacht is voor kunst, literatuur, actualiteit, maar vooral… gastronomie én huiselijke gezelligheid.

Chef Bart Huybrechts en zijn creatieve team ontvangen u heel graag voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Op het menu staan zowel traditionele als verrassende gerechten, bereid met lokale seizoensproducten.

Van maandag tot woensdag openen we onze deuren uitsluitend voor groepen vanaf 35 personen. Op donderdag en vrijdag kan u bij ons vanaf 12u terecht. Op zaterdag en zondag vanaf 10u. Via resto@felixpakhuis.nu kan u steeds onze unieke groepsformules bekomen. Op zaterdag kan u komen brunchen om 10u. Op zon- en feestdagen kan u van ons buffet genieten om 10u en om 13u. Elke week presenteren we een buffet à volonté, waarop zowel ‘ontbijtklassiekers’ (broodvariëteiten, croissants, eieren, spek, kazen, vleeswaren & charcuterie, verschillende fruitsappen) als hartige gerechten (salades, gerookte zalm,…) én een selectie desserts te vinden zijn. Altijd een beetje anders, maar steeds voor elk wat wils! Koffie, thee, waters en fruitsap zijn inbegrepen.