Fidoucia

Koop een cadeaubon geldig bij Fidoucia

Fidoucia is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Aalst.
CADEAUBON Cadeaubon Aalst
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Fidoucia

Fidoucia biedt een uniek winkelconcept aan, waar iedereen terechtkan voor mooi passende lingerie, badmode en nachtkleding van topmerken. Wij organiseren ook originele workshops zoals een hoge hakken atelier en een skincare of make-up sessie.

Kortom: er valt heel wat te vinden en te beleven bij ons!

Met haar jarenlange ervaring selecteert zaakvoerder Sigrid met veel passie de beste merken. Zowel dames als jonge meisjes vinden hun gading bij lingeriewinkel Fidoucia met merken zoals Marie Jo, Love Stories en Prima Donna.

Ben je op zoek naar de perfecte bh, een trendy bikini of zalige nachtkledij? Sigrid en haar collega-lingeriestylistes, Gwenny en Yvana, staan je graag persoonlijk te woord met professioneel advies in een uiterst discrete sfeer. De naam ‘Fidoucia’ werd dan ook bewust gekozen naar het Italiaanse fiducia dat vertrouwen betekent en het Franse douce dat voor onze zachtheid staat.

Ook voor verzorgingsproducten, make-up of parfum kan je bij ons terecht en deelt collega Yvana haar beste tips. Als ervaringsdeskundige in huidverzorging en make-up artiest ben je bij haar in zeer goede handen.