Fleur de Lies Bloemenatelier

Koop een cadeaubon geldig bij Fleur de Lies Bloemenatelier

Fleur de Lies Bloemenatelier is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Kust.
Fleur de Lies Bloemenatelier is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Oostende.
CADEAUBON Cadeaubon Kust
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Fleur de Lies Bloemenatelier

Fleur de Lies Bloemen is een ruime winkel met een groot assortiment, snijbloemen, bloeiende planten maar ook originele decoratie en cadeauartikelen. U kan hier ook terecht voor workshops.

Met Selfmade @FleurdeLies delen de floristen hun passie en kennis over bloemen en planten met de klanten. In een aangename sfeer wordt er samen een seizoensgebonden bloemstuk gemaakt.

Iedereen is welkom op deze workshops waar gewerkt wordt in beperkte groepen. Dit alles om een uiterste sterke begeleiding te garanderen. Voor meer informatie over de workshops klikt u het best door naar de website.

Via de webshop kan je op eenvoudige wijze een boeket bloemen bestellen. Verras je geliefde met een groot boeket rozen of stuur je vrienden of familie bloemen om hen te bedanken of te feliciteren! Bij Fleur de Lies zorgen ze voor een super snelle levering met dagverse bloemen.