Fotograaf ArtXpo

Koop een cadeaubon geldig bij Fotograaf ArtXpo

Fotograaf ArtXpo is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Fotograaf ArtXpo

What makes you different makes you beautiful.

Dit is een overtuiging. Ik deel ze. Schoonheid fascineert mij. Niet deze die opgelegd wordt door de reclamewetten. Wel de intrigerende schoonheid die verschijnt als expressie van persoonlijkheid, verbondenheid en emotie. Een foto is geen kopie, maar verbeelding van schoonheid, puur. What makes you different makes you beautiful. Die overtuiging drijft mij om jou in beeld te brengen, onbewaakt.

Onbewaakte momenten in beeld

Jouw favoriete foto’s zijn deze die gemaakt werden op het moment dat je niet bewust was dat je gefotografeerd werd. Zonder twijfel. Zo hoort het. Als je voor mijn camera staat, hoef je niet ‘je best’ te doen. Ik wel. Je wordt begeleid, subtiel gecoacht. Je comfortzone beschermd. Want, onbewaakt… ben je het mooist!

‘Onbewaakt’ lijkt misschien niet evident als je tussen de studioflitsen staat. Toch is het dat wat je mee maakt in studio Artxpo, op de Nebo-boot. Een top-locatie in het oudste deel van de Gentse haven, het Handelsdok. Het kan ook unplugged, in je vertrouwde omgeving. Je mag rekenen op een aangename foto-ervaring en een reeks foto’s waar je bijzonder lang zal van genieten.

Wouter Ghijs | fotograaf