Hoeveslagerij Bruckershof

Koop een cadeaubon geldig bij Hoeveslagerij Bruckershof

Hoeveslagerij Bruckershof is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Aalst.
CADEAUBON Cadeaubon Aalst
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Hoeveslagerij Bruckershof

Wij zijn Dieter en Kelly en samen runnen wij een boerderij met Belgisch-Witblauwe runderen. Gelegen in het bruisende Aalst kan u onze hoeve terugvinden in de Bredestraat. Daar waar onze dieren onze passie en trots zijn.

Onze runderen worden dan ook met veel geduld op eigen hoeve gekweekt waar ze de allerbeste behandeling genieten. Ze krijgen ruwvoeders die op hun beurt geteeld worden op onze boerderij. Daarbij aansluitend zagen we de kans om naast de boerderij een hoeveslagerij op te starten aangezien de hoofdactiviteit de kweek is van Belgisch wit-blauwe runderen. Het is beide onze passie om, “eigen kweek” waarvoor we hard gewerkt hebben, te kunnen verkopen aan de klant.

Dit hebben we dan ook door getrokken in de opbouw van een hoevewinkel, genaamd Bruckershof. Hiervoor gaven we een oude schuur een nieuwe bestemming. Op die manier willen we lokaal, vers en betaalbaar kwaliteitsvlees op jullie bord brengen.

De hoevewinkel is genoemd naar de toenmalige landbouwer Raymond De Brucker die samen met zijn meewerkende echtgenote Irène D’Herde de hoeve heeft opgebouwd. Raymond en Irène gaven de fakkel door aan hun kleinzoon die reeds van kleins af aan fervente helper is op de boerderij. Wij zijn beiden nauw verbonden met het landbouwleven waardoor dit voor ons geen geheimen meer kende.