Juwelier Zwitserland

Koop een cadeaubon geldig bij Juwelier Zwitserland

Juwelier Zwitserland is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Aalst.
CADEAUBON Cadeaubon Aalst
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Juwelier Zwitserland

Juwelier Zwitserland werd in 1958 opgericht door Rudolf Arijs en zijn echtgenote Marie-Louise Van den Bossche. Onder de nieuwe naam Juwelier Zwitserland zette het koppel een lange familietraditie in horloges en juwelen voort. Zij waren immers al de derde generatie uurwerkmakers in de familie.

In 1981 werd de fakkel doorgegeven aan dochter Hilde Arijs, die sindsdien de zaak leidt. Samen met haar echtgenoot Wim De Cock, een gewezen tandarts die nu goudsmid/diamondgrader is en hun zoon Pieter-Jan zorgen zij er, met veel liefde voor hun vak, voor dat de rijke familietraditie hoog gehouden wordt.

Juwelier Zwitserland heeft een uitgebreid gamma juwelen en horloges voor alle smaken en in alle prijsklassen. U kan bij Juwelier Zwitserland terecht voor het schieten van de eerste oorbelletjes, een zilveren ring, een trendy horloge… maar ook voor de meest exclusieve juweel- en uurwerkcollecties.