Karma Koma

Koop een cadeaubon geldig bij Karma Koma

Karma Koma is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Leuven.
CADEAUBON Cadeaubon Leuven
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Karma Koma

Ik ontdekte Karma Koma voor het eerst in 2012 toen ik in Bali op reis was met mijn beste vriendin.

We werden beiden verliefd op het kleine merk en het idee om een multibrand shop met kleine onbekende merken te openen in Leuven was geboren. Jammer genoeg kwam de vakantie op een eind en nam het werkleven terug over waardoor ons idee langzaam vervaagde.

In de zomer van 2018 was ik terug op reis, deze keer in het zuiden van Frankrijk, en liep ik een schattige kleine zaak binnen met de naam "Karma Koma". Ik realiseerde me niet meteen dat dit hetzelfde merk was dat ik 6 jaar eerder al ontdekt had in Bali. Maar de coup de foudre was direct terug. Nog in ons vakantiehuisje ben ik gaan surfen op hun website en stuurde een mailtje met de vraag of ze geïnteresseerd waren om een zaak te openen in België.

Al 1 dag na thuiskomst zat ik terug op een vliegtuig richting Corsica om de mensen achter het merk te ontmoeten, en zo begon ons verhaal. Ik zegde mijn baan op en opende een prachtige zaak in het centrum van Leuven.

Wat is nu zo speciaal aan dit merk?

Het is moeiteloos, tijdloos en zeer elegant, zeker een van de meest vrouwelijke merken dat ik ken.

Het meeste van de collectie wordt gemaakt in hun eigen werkplaats in Bali, met het uiterste respect voor de mensen die er werken, en ik hou van de handgemaakte finishing touches.

Laurence Appietto is de hoofddesigner, gesteund door een zeer sterk team!

Het voelt alsof ik in een kleine familie zaak terechtgekomen ben. Ik voelde me direct thuis en na een jaar heb ik het gevoel dat ik het merk "Karma Koma" zelf verpersoonlijk. Tegenwoordig adem ik "Karma Koma", het werd een lifestyle dat ik alleen maar kan aanraden aan alle vrouwen.

Ontdek het gezicht achter Karma Koma