Ki - Sentido

Koop een cadeaubon geldig bij Ki - Sentido

Ki - Sentido is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Ki - Sentido

Wil je graag eens helemaal tot rust komen?

Dan hebben we goed nieuws want met Massada laten we jou zowel vanbuiten als vanbinnen stralen. Een Massada gelaatsverzorging is uniek door het gebruik van natuurlijke en minerale huidverzorgingsproducten die alle zintuigen prikkelen en geschikt zijn voor elk huidtype.

We beslissen op basis van je persoonlijke wensen en (huid)behoeften met welke Massada behandeling we jouw geluksgevoel verhogen. Of je nu nood hebt aan een anti-aging behandeling of je jouw gevoelige huid wilt kalmeren, we hebben voor jou de geschikte Massada gelaatsverzorging.

Massada geeft een nieuwe betekenis aan gelaatsverzorging en staat voor een ultieme 'wellness beleving'. Wij zijn gespecialiseerd om met Massada de energie van je huid te stimuleren en te verbeteren.

Met een relaxerende lichaamsmassage word je bij Ki-Sentido volledig ontspannen van kop tot teen.

Het hele lichaam wordt van top tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Het lichaam en geest wordt bewust als één geheel ervaren. Het evenwicht wordt hersteld. De massage zorgt voor vermindering van vermoeidheid, pijnklachten of stress: volledige ontspanning op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Kies voor een heerlijk ontspanningsmoment en maak alvast een afspraak bij Ki-Sentido.

Veel liefs,

Uw schoonheidsspecialiste

Kim