La Belgique Gourmande

Koop een cadeaubon geldig bij La Belgique Gourmande

La Belgique Gourmande is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over La Belgique Gourmande

Heeft u al gehoord van La Belgique Gourmande? Al meer dan 15 jaar brengen Henry & Carine, de oprichters van dit concept, het beste van verschillende Belgische ambachtelijke producenten samen. Elk product wordt met passie en smaak geselecteerd, om u zo de fijnste Belgische lekkernijen te kunnen aanbieden.

Als rasechte gastronomen, selecteren Henry en Carine binnen elke categorie de beste producten, om deze aan u voor te stellen. Zo kunt u bij La Belgique Gourmande heerlijke cuberdons met een vloeibaar hartje vinden, maar ook lekker malse wafels, verrukkelijke pralines, verse macarons, amandelen omhuld met chocolade, chocoladetruffels, ambachtelijke speculaas…

Laat u verleiden door de sfeer in onze winkels! Met veel zorg voor detail weerspiegelt ieder winkel de authenticiteit van België en zijn ambachtslui. U kunt hier antieke meubels, vintage voorwerpen, oude kratten , metalen dozen en historische toonbanken terugvinden. Sluit bij het binnenkomen van de winkel uw ogen en laat u betoveren door deze magische wereld.