Lingerie Lineos

Koop een cadeaubon geldig bij Lingerie Lineos

Lingerie Lineos is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Lingerie Lineos

Lingerie Lineos biedt je luxe-lingerie, badmode en nachtkledij van gekende ontwerpers en merken.

Wij helpen jou aan de mooiste kledij, die jou het beste past.

Om er mooi uit te zien, moet je beginnen met goede lingerie. Lingerie die mooi aansluit op je lichaam, lingerie die mooi is en past bij jouw persoonlijkheid. Met meer dan twee decennia ervaring weten we bij Lineos welke modellen en merken best passen bij jouw lichaam, welke beha jouw borsten best ondersteunt.

Naast professioneel advies bieden wij je ook een aangename winkelruimte en praktische paskamers. Zo kan je in alle rust je nieuwe beha, slip of bikini passen en keuren. Wij doen er alles aan opdat jij op je gemak je keuze kan maken.

Welke stijl je ook verkiest, wij hebben het passende aanbod: vrouwelijk en sober, ietsje extra, geraffineerd of uitdagend, verleidelijk en elegant.

Wij bieden je lingerie van Ritratti, de ruime keuze van Eres. Om jouw outfit nog meer sexy te maken, is er de corsetterie van Chantal Thomass, Cadolle en La Fille D'o. Badmode van ondermeer Eres, La Perla , Shan, La Fille d’O en Ritratti.

Deze merken situeren zich in de hogere prijsklasse maar bieden een mooie prijs/kwaliteit-verhouding.

Kom eens langs in onze winkel in de Henegouwenstraat, in het centrum van Gent