Madam Bakster

Koop een cadeaubon geldig bij Madam Bakster

Madam Bakster is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Madam Bakster

Madam Bakster is al lang geen onbekende plek meer voor menig Gentenaars. In het koffiehuis, vernoemd naar het alterego van de Gentse onderneemster, kan je terecht voor zalige guilt-free taarten en verwennerijen die ze er ter plaatse bakken. Je slurpt er van een cappuccino op basis van huisbereide amandel- of hazelnootmelk of kunt er ook gezond en plantaardig ontbijten. Aantonen dat desserts best passen in een gezonde levensstijl, dat is de missie van Madam Bakster.

Alle zoetigheden zijn vrij van geraffineerde suiker, dierlijke producten en tarwe. Wat ze serveren is dus helemaal plantaardig en meestal ook glutenvrij. En boordevol smaak!

Bovendien zet Madam Bakster zich als onderneming actief in voor een betere wereld. Dat doen ze door niet alleen hun steentje bij te dragen aan een wereld zonder voedselverspilling, bovendien organiseren ze ook regelmatig activiteiten voor goede doelen waar ze in geloven. Benieuwd geworden? Op hun site lees je er alles over.

Ontdek hier het gezicht achter Madam Bakster.