MAIS OUI

Koop een cadeaubon voor MAIS OUI

CADEAUBON MAIS OUI
max. 150 karakters
Hoe ontvangen na aankoop?
MAIS OUI is deel van de Cadeaubon Brugge!
MAIS OUI is deel van de Cosh Gift Card!
Over MAIS OUI

Wij zijn Charlotte & Emmanuelle, zussen. We delen een passie voor mode en lifestyle. Die passie delen we graag met jullie in onze eigen winkel - MAIS OUI - met mode voor vrouwen en accessoires.

Onze merken zijn zorgvuldig gekozen op basis van onze persoonlijkheid en voorkeuren, en dit in uitstraling, kwaliteit en sfeer. Franse en Scandinavische stijl; vrouwelijk en toch een tikkeltje rock’n roll. Pure en warme materialen met een persoonlijke twist. Een complementaire mix voor wie bewust kiest voor kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid.

Onze merken: MODE: Wearable Stories, Twist & Tango, Minus, Six Ames, Denim Hunter, La Petite Française, People Tree, Lab Dip, Designers Society, Ese O Ese, M. Moustache, Anonymous Cph, ... ACCESSOIRES: Wolvis, Les Soeurs, Paddywax, Label Kiki, Houyet Accessories, Royalties Socks, ...

Open elke eerste zondag van de maand


Adres
AdresAcademiestraat 12
8000 - Brugge
Telefoon050 698 140
Contacteer MAIS OUI
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.

Voorwaarden specifiek aangegeven door de handelaar:
De cadeaubon is niet geldig tijdens de solden. Het bedrag van de cadeaubon kan niet opgesplitst worden. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld. De cadeaubon kan slechts 1 keer gebruikt worden. Verloren cadeaubonnen worden niet vergoed.