MAIS OUI

Koop een cadeaubon voor MAIS OUI

CADEAUBON MAIS OUI
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?
MAIS OUI is deel van de Unigiftcard Fashion!
MAIS OUI is deel van de Stadsbon!
MAIS OUI is deel van de Cadeaubon Brugge!
MAIS OUI is deel van de COSH Gift Card!
MAIS OUI is deel van de Unigiftcard Local!
Over MAIS OUI

Wij zijn Charlotte & Emmanuelle Behets, zussen. We delen onze passie voor mode en lifestyle. Sinds oktober 2016 zijn we begonnen met MAIS OUI, onze eigen winkel. We kiezen niet voor mainstream-merken, maar voor merken die we zelf leuk vinden en graag dragen.

We bieden een mix aan die we persoonlijk selecteren, rekening houdend met onze eigen stijl en omgeving. We kijken naar de hedendaagse vrouw: vrouwelijk met een vleugje rock’n’roll. Tijdloos, eerder dan trendgevoelig. We kiezen voor kwaliteitsstoffen en mooie afwerkingen. Wij bieden kleding die lang meegaat, in stijl en in kwaliteit.

Onze merken zijn zorgvuldig gekozen op basis van onze persoonlijkheid en voorkeuren, en dit in uitstraling, kwaliteit en sfeer. Franse en Scandinavische stijl; vrouwelijk en toch een tikkeltje rock’n roll. Pure en warme materialen met een persoonlijke twist. Een complementaire mix voor wie bewust kiest voor kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid.

Open elke eerste zondag van de maand

Ontdek hier het gezicht achter Mais Oui.


Adres
AdresAcademiestraat 12
8000 - Brugge
Contacteer MAIS OUI
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.

Voorwaarden specifiek aangegeven door de handelaar:
De cadeaubon is niet geldig tijdens de solden. Het bedrag van de cadeaubon kan niet opgesplitst worden. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld. De cadeaubon kan slechts 1 keer gebruikt worden. Verloren cadeaubonnen worden niet vergoed.