Mañana Mañana coffeebar

Koop een cadeaubon geldig bij Mañana Mañana coffeebar

Mañana Mañana coffeebar is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Antwerpen.
CADEAUBON Cadeaubon Antwerpen
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Mañana Mañana coffeebar

Mañana Mañana is een kleinschalige, gezellige guesthouse maar óók een heel fijne koffiebar/foodbar, gelegen op ‘het Zuid’ (vlakbij de nieuw aangelegde Scheldekaaien). Je wordt er steeds hartelijk ontvangen door de eigenaars Katrien & Alejandro, en kan er genieten van een relaxe, gemoedelijke sfeer. Ben je toe aan wat slowing down, een beetje ‘me time’, wat bijpraten met een vriend/vriendin, wil je er effe tussenuit, … Het kan allemaal.

In onze koffiebar bieden we heerlijke koffie & thee (Cross Roast), maar ook met zorg uitgekozen wijntjes, cava en speciale Belgische bieren. Onze gerechten zijn huisgemaakt, lekker en bereid met kwalitatieve ingrediënten. Hier en daar zijn ze Spaans geïnspireerd, zoals onze befaamde Pan Catalan of ons uitgebreid Spaans ontbijtmenu (all day long) met heerlijke Iberico ham, lomo, chorizo, manchego,... maar even goed staat er een Caesar salad, een veggie quinoa slaatje of broodje tonijn op de kaart.

Kort samengevat: Mañana Mañana is een bijzondere ervaring, dus niet twijfelen: 'Take ã moment... to enjoy ã moment'.