Middelpunt

Koop een cadeaubon voor Middelpunt

CADEAUBON Middelpunt
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?
Over Middelpunt

Middelpunt is een uniek, volledig toegankelijk vakantieverblijf aan de Belgische kust in Middelkerke. In Middelpunt genieten mensen met een zorgvraag samen met hun familie en/of mantelzorger(s) van een ‘zorgeloze’ vakantie aan zee.

Het vakantieverblijf beschikt over 44 comfortabel ingerichte tweepersoonskamers met balkon. Een aantal kamers zijn schakelbaar en zo geschikt voor groepen en gezinnen. Elke kamer beschikt over 2 hoog-laag bedden, noodoproepsysteem, een aangepaste badkamer, mini-koelkast, gratis internet en TV. Een aantal kamers zijn specifiek uitgerust voor personen met een hoge zorgvraag (met o.a. een vaste tillift en geautomatiseerde deuren).

Ook alle gemeenschappelijke ruimtes, zoals ontspanningsruimte en lounge, zijn volledig toegankelijk en stijlvol ingericht. Één badkamer is voorzien van een comfortbad met hydro-massage, waar je volop tot rust kan komen en je kan laten verwennen. Daarnaast kun je ook relaxen in onze toegankelijke infraroodruimte.

Het restaurant met bar is ruim en comfortabel ingericht. De keuken voorziet in een culinair aanbod, dat aangepast kan worden aan individuele wensen en noden van de gasten, met dieetvoeding of aangepaste bereidingswijzen. Op zomerdagen is het aangenaam vertoeven op het overdekt buitenterras kan je ontspannen bij een spelletje petanque. Er staan ook 2 aangepaste rolstoelfietsen en een tandem ter beschikking van de gasten.

Zowel de zee als het centrum van Middelkerke liggen op wandelafstand.
Onze contactgegevens zijn:

info@middelpunt.be of www.middelpunt.be

tel: +32 59 30 70 70

Westendelaan 37

8430 Middelkerke


Adres
AdresWestendelaan 37
8430 - Middelkerke
Telefoon059 30 70 70
Contacteer Middelpunt
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.