Atelier Miete Confiete

Koop een cadeaubon geldig bij Atelier Miete Confiete

Atelier Miete Confiete is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Atelier Miete Confiete

Wol & garen, benodigdheden & accessoires om te breien, te haken en creatief zelf te maken.

Ga samen met Miete Confiete aan de slag: onze wol en garens zijn perfect voor 'nieuwerwets' handwerk en leuke kleurrijke hebbedingen. Voor kleine en grote mensjes - dat spreekt voor zich !

De DROPS garencollectie is vervaardigd van de mooiste natuurlijke vezels en verkrijgbaar in een prachtig kleurenpalet. Onze ambitie is om voor ieder brei- of haakproject een geschikte DROPS garenkwaliteit te kunnen aanbieden.

De DROPS collecties omvatten altijd een grote verscheidenheid aan GRATIS (on-line) patronen - voor zowel beginners als gevorderden.

Het DROPS prijsbeleid is er bovendien op gericht om altijd 20-30% onder de heersende marktprijs te zitten en regelmatig zijn er promoties. Het prijsverschil voelt u onmiddellijk in uw portemonnee.

Winkelbezoek of bestelling ophalen kan iedere woensdag (14.00-18.00) en zaterdag (10.00-12.00). Via onze webshop krijgt u een mooi overzicht van ons assortiment wol, garens en accessoires.

Tot binnenkort. Anne-Mieke & Jeroen