Must be loof

Koop een cadeaubon geldig bij Must be loof

Must be loof is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Must be loof

Wij willen graag simpel, lekker maar betaalbaar comfort food van over de hele wereld aanbieden, in een zoveel mogelijk veganistisch, maar ook vegetarisch jasje. Tegelijkertijd rekening houdend met het ecologisch aspect. Ecologische verpakkingen, zoveel mogelijk lokale producten en samenwerkingen, want elkaar steunen is belangrijk.

Ook proberen wij alles zo gezond mogelijk en vooral vers te bereiden. Dat wij echte muziekliefhebbers zijn zal je zowel in ons interieur en in de benamingen van onze gerechten kunnen terugvinden. Een ode en dikke knipoog aan alle muzikanten die het leven zo veel beter maken!

Kom genieten van onze verse comfort food gerechten, een lekker vegan crabbelaer biertje (gebrouwen te Gent als hommage aan onze Luc De Vos), een vegan wijntje of cava, een lekker ritchie frisdrankske, in een groene, muzikale setting, met een goed muziekske op de achtergrond. Hopelijk tot snel!

Ontdek het gezicht achter Must be Loof