Nathalie Engels

Koop een cadeaubon geldig bij Nathalie Engels

Nathalie Engels is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoe ontvangen na aankoop?


Over Nathalie Engels

Nathalie Engels 23 jaar in de Belgische modewereldNadat Nathalie in 1989 afstudeerde als Keramiste aan de Sint-Lucas Kunsthogeschool in Gent, kreeg toch haar liefde voor mode de overhand. In 1993 begon zij met haar eigen, eerste kindercollectie: Hoela Hoep. Daarmee trok ze de aandacht van de Belgische Modejournalistiek. Na 6 succesvolle jaren besloot ze de collectie uit te breidden met een dames –en herenlijn.

Ontwerpen met gevoel van passie en liefde voor mooie stoffen, onverwachte kleurencombinaties en texturen die een echte kunstenaarsziel verraden. Samen vormden zij een prachtig geheel in zowel de dames als de herenlijn. Draagbare ontwerpen, zonder concessies te doen op het gebied van creativiteit en kwaliteit.

De collecties groeiden in de loop der jaren in perfectie en harmonie en resulteren nu in een herkenbare dames en heren-collectie, onder haar eigen naam “Nathalie Engels” met een flashhipstore in hartje Gent, Serpentstraat 1a.

Nathalie koos er bewust voor om zelf in haar winkel te staan, om zo een nog betere voeling te houden met haar publiek. Zo blijft ze na al die jaren, inspirerende verhalen vertalen in draagbare mode. Ontwerpen is voor haar creëren, passie en een manier van ademen…

Het is dan ook haar missie om mensen kleuren te laten voelen. Haar grootste opdracht hierin is om de schoonheid van binnen naar buiten te brengen. Voor haar zit dat in een ieder van ons….. en dat mag gezien worden.