Oil & Vinegar

Koop een cadeaubon geldig bij Oil & Vinegar

Oil & Vinegar is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Oil & Vinegar

Wie van het leven geniet, komt graag bij Oil & Vinegar. In onze smaakvolle cadeauwinkel vindt u allerlei heerlijke culinaire geschenken uit vele delen van de wereld.

Niet alleen een zeer ruime keuze aan soorten olijfolie en azijn, maar ook allerlei aanverwante artikelen die te maken hebben met lekker eten en mooi tafelen.

Onze producten worden met zorg geselecteerd en veelal geproduceerd door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Hierdoor behouden ze hun authentieke smaak en proeft u de Mediterrane zon in onze kruiden, sauzen en pasta’s. Het grote genieten begint al meteen bij een bezoek aan onze winkel, want er is bij Oil & Vinegar altijd veel te zien en vooral ook te proeven.

Bovendien krijgt u bij Oil & Vinegar desgewenst volop advies van onze enthousiaste medewerkers, zodat u zeker bent van een geslaagde aankoop. En uiteraard pakken wij uw cadeaus graag feestelijk voor u in.