Optiek Jorden Sels

Koop een cadeaubon geldig bij Optiek Jorden Sels

Optiek Jorden Sels is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Antwerpen.
CADEAUBON Cadeaubon Antwerpen
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Optiek Jorden Sels

Wist je dat Optiek Sels huist in de oudste optiekzaak van Antwerpen?

Zaakvoerder Jorden Sels nam de zaak over in 1984, in navolging van 3 generaties opticiens in het hart van de stad. Al 4 generaties verkopen wij brillen. Alleen al dáárom is onze winkel een bezoekje waard.

Maar daarvoor alleen kom je natuurlijk niet. Jorden, Dorien en Stéphanie presenteren je een gevarieerd assortiment aan kijkmode. Brillen die je de dingen eens anders laten zien. Overtuigende ontwerpen van Belgische makers en internationale merken.

Altijd vergezeld van oerdegelijk advies van een ervaren vakman. Streng geselecteerd – want kwaliteit primeert natuurlijk altijd.

Je vindt dus de bril die bij je past. Het glas dat je scherp doet zien. De lens die je zit als gegoten. Of de zonnebril waarmee je heerlijk de zomer inwandelt.

En dat allemaal terwijl je geholpen wordt met de glimlach. Jorden, Dorien en Stéphanie maken graag tijd voor je. Geven je eerlijk advies. En staan nog tot lang na je aankoop klaar om jou verder te helpen.