Osteria Delicati

Koop een cadeaubon geldig bij Osteria Delicati

Osteria Delicati is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Osteria Delicati

Het concept “Osteria” was reeds bekend in het oude Rome, onder de Latijnse benaming “Enopolium” of “Thermopolium”. Dit werd later “Hostària” in de Middeleeuwen. Benieuwd naar de Italiaanse specialiteiten die daar werden geserveerd?

De gerechten bij Osteria Delicati vertegenwoordigen die klassieke Italiaanse keuken, met een modern karakter, en worden bereid met kwaliteitsproducten die rechtstreeks worden ingevoerd vanuit Italië: kwaliteitspasta, geproduceerd volgens eeuwenoude traditie, een rijk gamma aan vleeswaren uit de regio Umbrië (in het hart van Italië), kazen uit Viterbo op basis van schapenmelk, extra vergine olijfolie van topkwaliteit, ambachtelijk bereideToscaanse patè met truffel aroma en nog andere typische produkten van de tradizionele Italiaanse keuken.

Wij bieden u ook een zorgvuldige selectie aan van meer dan 100 Italiaanse topwijnen uit de verschillende regios (Chianti, Brunello di Montalcino, Prosecco Brut Franciacorta, Amarone, Barolo, Nebbiolo, Cannonau di Sardegna, Morellino di Scansano, Nero D'Avola, Langhe Bianco, Vermentino, Verdicchio, Appassimento, Chardonnay, Sauvignon, Montepulciano D'Abruzzo etc...) likeuren en grappas.