PIET moodshop

Koop een cadeaubon voor PIET moodshop

CADEAUBON PIET moodshop
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?
PIET moodshop is deel van de Unigiftcard Design!
PIET moodshop is deel van de Stadsbon!
PIET moodshop is deel van de Cadeaubon Antwerpen!
PIET moodshop is deel van de Unigiftcard Local!
Over PIET moodshop

PIET moodshop is de ultieme moodmaker met meubels, decoratie-items en cadeautjes voor elke gelegenheid en voor elke ruimte. Onze missie is om iedereen in de perfecte mood te brengen met een uniek samengesteld aanbod.

PIET moodshop, dat zijn 3 moodshops met elk een eigen sfeer en origineel aanbod. Oprichter Christophe Verbeke lanceerde in 2012 een eerste winkel in de Sint-Pietersnieuwstraat in Gent. Hiervan komt ook de naam PIET moodshop. Deze moodshop, PIET home, was ooit een kruidenierszaak en straalt dankzij de authentieke wandkasten een gezellige, warme sfeer uit. De winkel met vooral gifts is een avontuur om door te snuisteren.

In 2018 kwam er de tweede moodshop, PIET hippoliet, op het Hippoliet Lippensplein in Gent bij. Dit is een echte stadswinkel met urban accessoires, maar ook verrassende designmeubels van binnen- en buitenlandse ontwerpers.

Sinds 2020 staat de teller op 3 met de opening van PIET grandeux op de Graanmarkt in Antwerpen. Naast stijlvolle interieuritems om van te smullen kan je hier ook echt je honger stillen. In hetzelfde pand vind je restaurant/aperobar Grandeux. De volledige inrichting van Grandeux is van PIET moodshops hand.

Ontdek hier het gezicht achter PIET moodshop.

Openingsuren

Van maandag tot zaterdag: 11u00 – 18u30


Adres
AdresGraanmarkt 2
2000 - Antwerpen
Telefoon03 500 04 00
Contacteer PIET moodshop
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.