Profiel

Koop een cadeaubon geldig bij Profiel

Profiel is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Leuven.
CADEAUBON Cadeaubon Leuven
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Profiel

Midden in het stadscentrum van Leuven vind je een prachtig historisch pand dat dateert uit 1691. Daar is intussen al meer dan 30 jaar kledingzaak Profiel gevestigd.

Eigenares Mieke Desmet opende de deuren van haar boetiek in 1986. Samen met dochter Hannah, die sinds 2014 het team versterkt, helpt ze vrouwen de perfecte outfit uit te zoeken. Een klantvriendelijke en persoonlijke service is hier een vaste waarde!

Bijzonder aan Profiel is dat u hier een unieke selectie aan kledij van gerenommeerde merken en topontwerpers kan vinden. Zo zijn de ontwerpen van Dries Van Noten, Christian Wijnants en Sofie D’Hoore hier graag gezien. Qua merken kan u bij Profiel onder andere terecht voor een ruim aanbod van Max Mara, Ulla Johnson, GANNI en Baum und Pferdgarten.

Van comfortabel draagbare feestkledij tot everyday luxuries, in de rekken hangen niets dan exclusieve artikelen van maat 36 t.e.m. 46. Welk stuk u ook aan uw garderobe wenst toe te voegen, u kan ervan op aan dat het duurzaam, stijlvol én tijdloos is.