Puzzle Escape Rooms Kortrijk

Koop een cadeaubon geldig bij Puzzle Escape Rooms Kortrijk

Puzzle Escape Rooms Kortrijk is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Kortrijk.
CADEAUBON Cadeaubon Kortrijk
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Puzzle Escape Rooms Kortrijk

Bij Puzzle escape rooms Kortrijk, gelegen in de oude pannenfabriek op de Pottelberg, wordt creativiteit en vindingrijkheid stevig op de proef gesteld.

Samen met een groep vrienden, collega's of je familie ga je de uitdaging aan om binnen het uur te ontsnappen. In deze escape room wordt intens gebruik gemaakt van elektronica en domotica om de verhaallijnen tot leven te brengen. Puur spelplezier verzekerd!

De escape room van Puzzle Kortrijk is met passie gebouwd. Men is er in geslaagd om de room zodanig in te richten dat om het even welke groep zich zal amuseren. Het maakt niet uit of je met een bende studenten, je collega's of met je gezinnetje komt. Er is voor ieder wat wils. Eén ding staat vast, tijdens het spelen van deze escape game, zal je elkaar zeker en vast beter leren kennen.

Met z'n allen zal je op zoek gaan naar de verborgen aanwijzingen. Zorg ervoor dat alle puzzelstukken in elkaar vallen en baan je een weg naar buiten.