Relaxatie en coaching in Oudenaarde

Geen online geschenkbonnen beschikbaar

Op dit moment kan je helaas nog geen online geschenkbonnnen kopen voor Relaxatie en coaching in Oudenaarde. Maar breng ons gerust een bezoekje in Oudenaarde!


Bent u de eigenaar van Relaxatie en coaching in Oudenaarde? Activeer je winkel of contacteer TadaBon en wij helpen de shop te activeren!


Meer geschenkbonnen in Oudenaarde
Over Relaxatie en coaching in Oudenaarde
 • Zit je in een moeilijke levensfase? Heb je langdurig en/of veelvuldig stress? Dan is het een uitstekend idee om op adem te komen en te genieten van 'tijd' en 'rust' met een behandeling of combinatie die best bij je past. Voor mensen met een beperking komen we naar de instelling of aan huis omdat verplaatsing niet mogelijk is. Zwanger of recent mama geworden? Een aangepaste massage zorgt voor een diep ontspannend gevoel.
   *Ook mensen met fibromyalgie ondervinden diepe ontspanning met fibromyssage. Het regelmatig toepassen draagt bij aan een beter slaappatroon, minder pijn en meer comfort en welzijn. 
  

  *Wil je gewoon even tijd voor jezelf, weg van alle drukte en stress? Geniet van rustige muziek, ontspannende geuren en de gekozen behandeling. Contact: 0496/168485 www.relaxatie-massage.com


Adres
AdresSompelplein 21
9700 - Oudenaarde
Telefoon0496/168485
Contacteer Relaxatie en coaching in Oudenaarde
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.