Duurzaam, lokaal & met respect voor het product
Met uitzicht op de Dijver, één van de mooiste plekjes in het hart van het historische Brugge, zijn we dagelijks bevoorrecht getuige van het komen en gaan van de seizoenen.
Het restaurant is toegankelijk voor iedereen, zowel hotelgasten als niet hotelgasten.
In onze keuken onder leiding van executive chef Wouter Van Tichelen werken we uitsluitend met de meest lokale en verse ingrediënten.
Wij werken samen met lokale boeren, vissers, kwekers en jagers die de cyclus en seizoenen van de natuur respecteren. Zij leveren ons voedzame en smaakvolle ingrediënten van topkwaliteit. Samen met hen delen wij een noodzakelijk bewustzijn voor het beschermen van onze velden, zee en bossen. In de keuken laten we niets verloren gaan en gebruiken alles wat de natuur ons schenkt.
Toegewijd en bewust van de wereld werken we in onze keuken aan een gastronomie van vandaag, met de smaak en herinnering van vroeger, maar met een blik op de toekomst.
We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in ons restaurant 'Mémoire', een plaats waar een smaak nog lang een herinnering mag blijven, want de mooiste herinneringen in het leven ontstaan aan tafel.