Rierie

Koop een cadeaubon geldig bij Rierie

Rierie is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Leuven.
CADEAUBON Cadeaubon Leuven
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Rierie

Welkom bij Rierie: Een vernieuwde manier van shoppen in hartje Leuven!

Kom langs in onze showroom en ontdek er een uitgebreide selectie aan prachtige cocktailjurken, avondkledij en bijpassende accessoires om te huren. Rierie is klaar om jou te laten schitteren bij elke feestelijke gelegenheid.

Bij Rierie geloven we in de kracht van duurzame mode. Daarom bieden we een diverse collectie aan: een hele waaier van merken, stijlen, kleuren en maten is beschikbaar. Zo kan iedereen voor elke gelegenheid een nieuwe outfit dragen en zich er ook goed in voelen.

De oprichtster, Annemarie, kijkt ernaar uit je te mogen ontvangen in de showroom, een unieke plek waar mode, duurzaamheid en goede vibes samenkomen. Ze staat je graag bij met persoonlijk advies waar nodig!

Hoe werkt het concept? Heel eenvoudig! Bezoek onze showroom, kies jouw favoriete kledingstuk en reserveer het voor vier dagen. Na het feest breng je de outfit gewoon terug, en wij zorgen voor de rest, inclusief reiniging.

Stap binnen bij Rierie en ontdek een nieuwe manier om te stralen op elk feest, zonder de planeet of je portemonnee te belasten. Are you ready to shine?