Sibz

Koop een cadeaubon geldig bij Sibz

Sibz is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Leuven.
CADEAUBON Cadeaubon Leuven
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Sibz

Sibz is een partnerschap tussen drie 'siblings' (twee zussen en een broer). Alle drie groeiden we op in de Filipijnen, maar wonen intussen al meer dan 20 jaar in België.

De Filipijnen is een smeltkroes van verschillende culturen. Voordat de Filipijnen onafhankelijk werden, had het land 300 jaar Spaanse kolonisatie achter de rug, gevolgd door een prominente aanwezigheid van de VS.

Vele Spaanse en Amerikaanse invloeden zijn in de lokale keuken doorgesijpeld. Natuurlijk zijn de buurlanden ook ware inspiratiebronnen voor Filipijnse gerechten. Denk maar aan de wereldberoemde Thaise cuisine, de Chinese, Vietnamese en Indonesische keukens.

We moeten het ook niet ver zoeken om de unieke en gevarieerde keuken van De Filipijnen te verklaren. Het land bestaat namelijk uit meer dan 7000 eilanden met elk een eigen verhaal, geschiedenis en kookkunst. Zo is de Filipijnse keuken het product van een melting pot.

Dit is wat Sibz haar klanten aanbiedt: een snuifje Europa, een druppel Verenigde Staten, een theelepel Zuid-Oost Azië en een eetlepel Filipijnen. Door deze melting pot is er voor iedereen iets lekkers in het Sibz-menu.

Ontdek hier het gezicht achter Sibz.