Stoffendoos

Koop een cadeaubon geldig bij Stoffendoos

Stoffendoos is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Stoffendoos

Op zoek naar een handige opbergdoos op maat? Op zoek naar een gepersonaliseerde doos met naam, foto of logo? Geniet u van een origineel geschenk of een originele verpakking voor uw geschenk? Wilt u opbergdozen in HARMONIE met uw interieur? Op zoek naar een leuk relatiegeschenk?

Ik creëer handgemaakte dozen, naar uw eigen stijl, vorm, maat en voorkeur. Deze worden bekleed, versierd en afgewerkt met oude, gerecycleerde of nieuwe materialen zoals stof, papier, posters, parels, linten, borduurwerk, tekst en kalligrafie.

Zo wordt elke doos een uniek juweel of cadeau!

Mijn specialiteit is een doos te creëren voor uw geschenk, precies aangepast naar kleur en vorm. A gift in a box, met als resultaat twee geschenken die één geheel vormen. Het geheel wordt door u bepaald, klassiek of frivool. U kiest alleszins voor iets exclusiefs en heel persoonlijks...

Stoffendoos wil geen grote productie maar stuk voor stuk unieke creaties van perfect maatwerk en hoge kwaliteit, met fijne tactiele en esthetische waarde.

Cadeaubon Brugge gebruiken om deel te nemen aan een workshop? Bekijk onze website om het aanbod te bekijken!