Van Wauwe

Koop een cadeaubon geldig bij Van Wauwe

Van Wauwe is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Antwerpen.
CADEAUBON Cadeaubon Antwerpen
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Van Wauwe

Heb je bouw of renovatieplannen? Van het eerste idee tot de oplevering: Van Wauwe denkt met je mee en zorgt voor de juiste oplossing voor al je projecten.

We helpen je graag om efficiënter en duurzamer te (ver)bouwen. Met kwalitatieve materialen die correct en volgens de regels van de kunst worden geplaatst. Zodat je lang genieten van jouw project.

Dat is wat we altijd voor ogen hebben: correct en betrouwbaar advies en met oog voor mogelijke uitdagingen. Zo wordt elk project een succes.

Kijk je uit naar een bekwame vakman voor je bouw- of verbouwplannen? Dan adviseren we je graag de vakman uit ons erkende installateursnetwerk die best aansluit bij jouw verwachtingen. Jouw garantie op een correcte voorbereiding, plaatsing én opvolging.

Bezoek onze website en laat je inspireren. Vraag info via de website of via mail. Of maak een afspraak met een projectmedewerker. Aarzel niet ons aan te spreken, wij luisteren steeds

We zijn partner van volgende kwaliteitsvolle merken : Velux, Skylux, Fakro, IKO, Tridex, Nicoll, Graf, Aco, Kessel, Dab, Deceuninck, Trespa, Rockpanel, Vinyplus, Vinytherm, Locra, Govaplast, Terrafina.