Verhuring Candy

Koop een cadeaubon geldig bij Verhuring Candy

Verhuring Candy is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Kust.
Verhuring Candy is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Oostende.
CADEAUBON Cadeaubon Kust
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Verhuring Candy

Bij ons kunt u voor verschillende zaken terecht doordat wij u een breed assortiment aanbieden.

Heeft u zin in een tochtje op de dijk? Go Cars kunt u bij ons verhuren. Wij hebben deze in verschillende soorten en formaten. Je kan zelfs elektrische verkrijgen bij ons! Bent u toch geen go car fanaat? Geen probleem! Voor een leuke en ontspannende fietstocht heb je keuze uit een grote collectie fietsen: gewone fietsen, mountainbikes, ligfietsen, monowheels, elektrische fietsen en nog veel meer. Indien u liever fiets met twee dan is de tandem voor u zeker geschikt.

Ook zorgen wij voor wat extra. Zoals een hoverboard voor de durvers onder ons, en een rolwagen voor diegene die er nood aan heeft.

Wij proberen aan iedereen te denken dit wilt dus zeggen dat wij de kleinsten zeker niet vergeten. Buggy's zijn bij ons daarom ook te huur.

Naast al onze talrijke verhuurproducten kunt u ook bij ons voor andere zaken terecht. Een gekoeld drankje, een lekker ijsje, snoepjes enz.

Plezier wordt bij ons verzekert!