VIS TA VIE BÉBÉ

Koop een cadeaubon geldig bij VIS TA VIE BÉBÉ

VIS TA VIE BÉBÉ is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Aalst.
VIS TA VIE BÉBÉ is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Consumptiecheque Aalst.
CADEAUBON Cadeaubon Aalst
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over VIS TA VIE BÉBÉ

VIS TA VIE CONCEPT STORE is in de eerste plaats de flagshipstore van ons eigen merk

VIS TA VIE BEBE. Daarnaast kan je in onze concept store tal van andere leuke merken vinden voor baby's, kids en mama's.

VIS TA VIE BÉBÉ richt zich tot de leefwereld van uw baby, en wordt volledig volgens dezelfde stijl en filosofie als VIS TA VIE in de eigen ateliers van CD Collection vervaardigd.

VIS TA VIE BÉBÉ straalt een klassieke, elegante en tijdloze stijl uit. Er wordt gebruik gemaakt van de mooie, hoogwaardige kwaliteitsstoffen, die voldoen aan de normen en eisen van u en uw klanten.

Om het geheel nog unieker en mooier te maken, kan u alles laten personaliseren met de naam van de baby ( borduren of printen).

Linde en haar team verwelkomen u graag in hun winkel vol mooie babyspullen, maar ook leuke gadgets, musthaves voor kids en de mama's. Zij staan u graag bij , bij de inrichting van uw baby -en kinderkamer, alsook bij het aanleggen van de geboortelijst van uw baby.