Belevingscadeau: Wijn Proeven Aan Huis

Geen online geschenkbonnen beschikbaar

Op dit moment kan je helaas nog geen online geschenkbonnnen kopen voor Belevingscadeau: Wijn Proeven Aan Huis. Maar breng ons gerust een bezoekje in Gent of Kortrijk!


Bent u de eigenaar van Belevingscadeau: Wijn Proeven Aan Huis? Activeer je winkel of contacteer TadaBon en wij helpen de shop te activeren!


Meer geschenkbonnen in Gent / Meer geschenkbonnen in Kortrijk
Over Belevingscadeau: Wijn Proeven Aan Huis

'Wijn proeven aan huis' staat voor een unieke beleving in combinatie met wijn, in het gemak van uw eigen huis: een persoonlijke sessie van zo'n 90 minuten waarin wordt genoten en geproefd van verschillende wijnen, al dan niet met een leuke ondersteunende 'extra'. Een uniek en persoonlijk cadeau idee!

Er zijn verschillende formules, ideaal om er een echt op het lijf geschreven geschenk van te maken voor de gelukkige ontvangers.

De cadeaubon is telkens voor 2 personen, maar u kan zeker deelnemen met meer, als leuke groepsactiviteit! (toeslag: 25EUR per extra persoon - per 2 extra personen wordt een extra fles wijn geconsumeerd)

Ontdek Uw Wijnsmaak

Een no nonsense zoektocht naar wijnvoorkeur, gecombineerd met praktische tips om wijn te leren kiezen.

Wijn en chocolade

Het prachtige huwelijk tussen wijn en (de betere) chocolade leren kennen.

Wijnmenu met tapas

Een wijnmenu onder begeleiding van bijhorende tapa's: zo smaakvol heeft een mini 'reisje' door Frankrijk, Spanje en Italië nog nooit gevoeld!

Wijn en Wetenschap

Verruim de geest met een unieke reis doorheen de meest spraakmakende revoluties uit de exacte wetenschappen, telkens in combinatie met een bijpassende wijnbeleving.


De sessie vindt plaats bij u ter plaatse, en zowel wijnen als materiaal (glazen...) worden door ons voorzien. Het evenement is voor 2-8 personen.

Kan waar dan ook in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. De cadeaubon bevat de nodige contactgegevens voor het maken van de reservatie.

Meer informatie op http://belevingscadeau.be


Adres
AdresGoudensterstraat 115
9000 - Gent
Telefoon0473457630
AdresJan Breydelstraat 115
8501 - Harelbeke
Contacteer Belevingscadeau: Wijn Proeven Aan Huis
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.