Help

Haal het meeste uit je TadaBon ervaring

← terug naar overzicht

Hoe is TadaBon verschillend van Groupon?

2016-01-12 02:53:29
Groupon is een bekende web site waar je online bonnen kan kopen voor handelaars - dat klinkt heel erg als TadaBon, dus kan je je afvragen 'wat is het verschil'? We leggen het hier even kort uit.

Bij Groupon draait alles om eenmalige kortingsacties: je kan - typisch voor jezelf - online een bon kopen voor een handelaar die je recht geeft op een korting of andere uitzonderlijke speciale actie.

Meerdere mensen kopen zo een Groupon voor een handelaar rond hetzelfde moment, en dus is Groupon voor de handelaar bedoeld als eenmalige 'zichtsbaarheids boost' - de kost van de korting samen met de commissie aan Groupon zorgen ervoor dat het weliswaar meestal netto geld kost, maar in ruil heb je wel een groep mensen die voor het eerst met je zaak kunnen kennismaken, en als ze dit 'proevertje met korting' leuk vonden, later kunnen terugkeren! 

Bij TadaBon draait alles rond geschenken geven: er is nergens een korting in het spel, een TadaBon is eerder een 'eenvoudig digitaal verlengstuk' van de cadeaubon die je typisch zelf kan afhalen bij de winkel, maar dan met minder moeite. 

In tegenstelling tot Groupon koop je een TadaBon dan ook typisch niet voor jezelf, maar wel om iemand anders een plezier mee te doen! Dit is dan ook waarom je een TadaBon een persoonlijk berichtje kan voegen, en er de persoon op vermelden voor wie de cadeaubon bedoeld is.

Vanuit het perspectief van de handelaar is een TadaBon dan ook typisch in de eerste plaats niet bedoeld als 'marketing' actie, maar eerder een handig - en langdurig beschikbaar - aanbod voor hun klanten. Langs de andere kant, er is natuurlijk geen betere marketing dan tevreden klanten, en de ontvanger van de cadeaubon leert zo misschien wel je zaak voor het eerst kennen!

Uitstekende service is belangrijk voor ons

Jouw succes is ons succes!

  • Transparante prijzen, geen verrassingen.
  • Gebruiksvriendelijk voor jou en je klanten.