Cadeautips Voor Hem #2: de technologie fanaat

Geschreven in categorie Algemeen op door .

Een cadeau vinden voor het mannelijk geslacht is zeker geen sinecure. Zoveel keuzes, zoveel persoonlijkheden en interesses. Soms zie je door het bos de bomen niet meer.

Daarom sommen wij een reeks van verschillende cadeautips voor hem op zodat je zeker niet met lege handen toe komt op het volgende feestje. Na de cadeautips voor de sport fanaat van vorige week, in dit deel: cadeautips voor als hij fan van technologie is!

(ook in deze reeks: cadeautips voor de retroliefhebber)

Cadeautips voor de technologiefanaat

landingdocksmrtph

1. Docking station smartphone: Dit houten blokje is perfect voor wie continu op zoek is naar zijn sleutels, smartphone of portefeuille. Bovendien kan je er jouw gsm in opladen en het ziet er nog mooi uit ook.

 Waar vinden? In de online shop van Open Door Traders vind je prachtige houten geschenken, waaronder deze docking station.

 

undercovertablet2. Undercover tablethoes: Wie z’n tablet overal mee naartoe neemt, weet dat het risico op diefstal erg hoog is. Daarom werd deze ‘Undercover’ hoes uitgevonden. Het lijkt alsof je met een doodgewone envelop op straat loopt, terwijl je technologisch pareltje er veilig in opgeborgen zit. Deze handige sleeve is ook beschikbaar voor je smartphone of laptop.

Waar vinden? Bij Axeswar in Gent vind je deze coole hoes en vele andere topcadeautjes.

smartphone_projector_02

3. Smartphone projector: Ideaal om je vakantiefoto’s aan een groot publiek te tonen is deze projector. Bovendien kan je er ook je favoriete film mee bekijken zonder naar een klein scherm te moeten staren. Dit lichtgewicht is ook handig om mee te nemen.

Waar vinden? Luckies uit Londen verkoopt allerlei leuke gadgets zoals deze projector.

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.