Cadeautips Voor Hem #3: 3 retro cadeau tips voor de retro-liefhebber!

Een cadeau vinden voor het mannelijk geslacht is zeker geen sinecure. Zoveel keuzes, zoveel persoonlijkheden en interesses. Soms zie je door het bos de bomen niet meer.

Daarom sommen wij een reeks van verschillende cadeautips voor hem op zodat je zeker niet met lege handen toe komt op het volgende feestje. Na de cadeautips voor de sport fanaat van vorige week en cadeautips voor de technologiefanaat, in dit deel: cadeautips voor als hij fan van retro is!

3 Cadeautips voor de retro-liefhebber

rockabilly1. Rockabilly Luidspreker: Wie liever niet een standaard luidspreker cadeau doet, zie hier uw alternatief! Deze luidspreker ziet er niet alleen cool uit maar is ook heel handig om muziek of geluidsopnames vanop je gsm af te spelen.

 Waar vinden? Deze luidspreker en veel andere gadgets kan je vinden bij Axeswar in Gent.

vinyl2. Vinyl glas-onderzetters: Wees gerust, dit zijn geen echt vinylplaten. Deze onderzetters uit kunststof zijn echter wel perfect om te gebruiken bij het beluisteren van je favoriete LP. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat je mooie vintage tafel niet beschadigd wordt.

Waar vinden? Je kan deze stijlvolle onderzetters bij A.S. Adventure vinden.

tvdrank3. Televisie drankkast: Om bovenstaande onderzetters te kunnen gebruiken heb je uiteraard drank nodig en dat moet ergens bewaard worden. Om in dezelfde retrosfeer te blijven raden wij deze drankkast aan. Moeilijk om te vinden maar dus ook enorm origineel. Wie weet kan je wel ergens zo’n oude tv op de kop tikken en zelf een unieke kast voor je vader, beste vriend of broer in mekaar flansen.

Waar vinden? Via Etsy kan je deze kast laten maken. Indien je het kostenplaatje wat meer wil drukken kan je uiteraard alle rommelmarkten en tweedehandssites afschuimen. Good luck!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.