Cadeautips Voor Hem #1: de Sportfanaat

Geschreven in categorie Cadeautip, Geschenken op door .

Een cadeau vinden voor het mannelijk geslacht is zeker geen sinecure. Zoveel keuzes, zoveel persoonlijkheden en interesses. Soms zie je door het bos de bomen niet meer.

Daarom sommen wij een reeks van verschillende cadeautips voor hem op zodat je zeker niet met lege handen toe komt op het volgende feestje. In dit deel: cadeautips voor als hij sportliefhebber is!

(ook in deze reeks: cadeautips voor de retro fan en de technologie fan)

Cadeautips voor de sportfan

fifa

1. Fifa 15: Hét videospelletje van het moment is Fifa 15. Door de ongelooflijk realistische beelden en reacties van zowel het publiek als de spelers zal je lief het huis amper nog willen verlaten. Laat hem en zijn vrienden in de huid van Hazard of Messi kruipen en hij zal je eeuwig dankbaar zijn.

Waar vinden? Site van EA Sports met meer info

fitness2. Fitness Abonnement: Van tegenwoordig is fitnessen niet meer exclusief voor de krachtpatsers en strevers. Wie gezond wil zijn moet bewegen. Hoor je je vriend vaak klagen over zijn conditie? Schenk hem dan een abonnement voor een fitness center uit zijn buurt.

Waar vinden? De Gouden Gids online is handig om fitnesscentra in een specifieke buurt te zoeken

jan

3. Boek Tot U Spreekt Jan Mulder: Voor wie van voetbal maar niet genoeg kan krijgen is dit boek het perfecte cadeau, zeker nadat hij bij het voorbije wereldkampioenschap over elke wedstrijd mee zijn mening mocht delen.

In samenwerking met journalist Frank Buyse schreef de analist over zijn visie op voetbal, de voetballers en hun wereld van vroeger en nu. Wie Mulder kent, weet dat dit geen saaie lectuur is.

Waar vinden? -> op boek.be vind je niet enkel een bespreking van Jan Mulder’s boek, maar ook een handige lijst met boekhandels waar u terecht kan.

4. Tafeltabletennistennis om mee te nemen: Een spelletje dat iedereen kent en kan spelen. Handig om mee te nemen op reis of naar een feestje. Ideale vervanger van blad-steen-schaar of een potje duimworstelen om de eeuwige discussie te beëindigen.

 

Waar vinden? Het goede oude Amazon bevat meer dan alleen boeken, je kan er allerlei zaken online kopen en aan huis laten leveren, waaronder jawel, ook een draagbare pingpong set!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.