Passie voor dans, gym en ballet bij Larabesko in Gent

Geschreven in categorie Algemeen op door .

Er zijn zo van die winkels waar het leukste deel van de shopervaring de overduidelijke passie en vakkennis van de zaakvoerders is. Larabesko in Gent is één van deze winkels. We zijn dan ook heel erg trots dat we met TadaBon cadeaubonnen voor Larabesko kunnen aanbieden!

Maar lees vooral verder.

Larabesko, al jaren vaste waarde voor gym- en danskledij in de Bagattenstraat te Gent, dient geen introductie meer voor insiders (inclusief de vele dansscholen en -instituten waarvan ze vaste partner zijn).  In de uitnodigend ingerichte winkel kan je steeds terecht voor niet enkel kwaliteitsvolle benodigdheden, maar ook voor een vriendelijk en persoonlijk advies van zaakvoerster Tessa Carion en haar toegewijde collega’s.

Screen Shot 2014-02-25 at 00.15.37

Een greep uit de merken

Onder de merken die Larabesko aanbiedt, bevinden zich onder andere IntermezzoTempsdanse, Repetto, Grishko, Gamba, Bloch, Wear Moi voor dans, Ervy en Agiva voor gym, en BandoleraFreed en Capezio wanneer je je ‘dancing shoes’ wil aantrekken!

slider1

Heb of ken je een kleine spruit die helemaal bezeten is van ballet of gym en letterlijk door het leven lijkt te huppelen? Iemand die de zon in zich heeft zitten en bevangen is geraakt door de Spaanse Dans, Tango of Salsa microbe?

Wanneer je hen de volgende keer een plezier wil doen dat helemaal op aansluit op hun passies, verras hen dan met een cadeaubon voor Larabesko!

imagesCA2Z2E60 logo logo_TDmanuscrit_corail

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.