1 april! 3 fop cadeaus om je kinderen mee beet te nemen

Geschreven in categorie Algemeen, Geschenken op door .

Het is weer die tijd van het jaar. De lente breekt door, de dagen worden langer, iedereen droomt van reizen naar zonniger oorden, en intussen passeert ook nog even 1 april – klassieke dag om elkaar beet te nemen!

bang home alone

Wikipedia traceert de oorsprong van ‘April fools’ day’ terug tot de Canterbury Tales, maar voor ons cadeautjes liefhebbers is het een uitstekende gelegenheid om al eens een grappiger cadeau boven te halen. Ziehier 3 ideeën om de jongsten onder ons beet te nemen met een cadeau op 1 April. Vooral geschikt voor kinderen, die nog niet van nature alles verdacht vinden dat op deze dag gebeurt!

1. de iPad, of was het nu Eye Pad?

Roep je spruit erbij, en vertel heel gewichtig dat die nu groot geworden is voor een Eye Pad! De verwachting van een blinkende Apple-gadget ligt voor de hand, maar in plaats daarvan haal je dit boven, bij voorkeur verpakt in een iPad-formaat doosje:

eyepad

 

 

Werkt beter als je kind al de leeftijd heeft om Engels te kunnen.

2. De bevroren onbijtgranen

Als 1 April op een schooldag valt, en (zoals dat gaat), bij het ontbijt traditioneel onbijtgranen (of Fruity Loops!) horen met melk: vries de dag ervoor een kom onbijtgranen met melk in, en schotel deze voor, en kijk toe naar de vruchteloze pogingen een hap te veroveren!

boy-eating-cereal

 

Als bonus grap, doe een beetje eetbare (bijvoorbeeld blauwe) kleurstof in je karton melk. Als je dan vertelt een normaal ontbijt te serveren, verbazing gegarandeerd als je met een uitgestreken gezicht blauwe melk uitgiet, en ernstig uitlegt dat melk van blauwe koeien een heerlijke delicatesse is, die jullie zich uiteraard niet elke dag kan veroorloven.

3. De klassieker: griezelige fopdieren op onverwachte plaatsen

Te jong en ze worden bang, te oud en ze vinden het onnozel, maar er is zeker een sweet spot qua leeftijd waarbij een goede oude nep spin het altijd wel doet!

fop spin

Eindig met een vrolijke noot

Natuurlijk, eens je je kind beetgenomen hebt, is het uiterst belangrijk om ten eerste met meesterlijke komische timing ‘1 April!’ te roepen, en vervolgens ook een lief echt cadeautje te geven – bij voorkeur een ijsje.

Want, uiteindelijk, 1 april is toch vooral ook een dag van vrolijkheid, en wie weet inspireer je je kinderen wel om volgend jaar jou eens goed beet te nemen!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.