4 tips om te scoren met een geschenk voor moederdag

Screen Shot 2014-04-27 at 10.10.05

Moederdag associeer je met knutselwerkjes van wasknijpers, friscostokjes, glitterlijm, en met natte plakzoenen. Dat is geweldig, en wij helpen jou om daarbij precies het goede geschenk te geven.

 

Hoe? Door – tadaaa – je mama zélf naar de winkel te sturen. Met een cadeaubon voor een tof adresje.

Op één van de drukste koopmomenten de winkelstraten induiken is geen cadeau. Koop bij TadaBon online een met zorg en liefde gekozen geschenkbon die haar naar een leuk winkeltje of een speciale ervaring zal leiden.
Moeders hebben soms een zetje nodig om iets voor zichzelf te doen, of eens een niet-nuttige winkel binnen te stappen. Melk en worteltjes kopen à la bonheur, maar hippe winkeltjes ontdekken?

1. Denk verder dan een wafelijzer

Je bent vader van een kleine spruit, een danig kleine spruit dat er nog geen onthaalmoeder of peuterjuf in de weer gaat met wasco en gekleurd papier om een eerste zelfgemaakt kunstwerk voor mama te helpen maken. Dilemma: geef jij haar dan een cadeau met moederdag? Het is tenslotte jouw moeder niet, toch? Niet aarzelen: je geeft wél een cadeau. Om te tonen dat je haar een goede moeder vindt voor jouw kind.

Of je nu kiest voor iets huiselijk (een geschenkbon van conceptstore Maurice & Mariette) of net iets buiten de deur (een cadeaubon voor een ontbijtje in de Wasbar) beslis je zelf. Jij kent de liefde van je leven het beste.

Ook mama’s die hun ukjes alleen opvoeden, krijgen graag een moederdagcadeau. Dus tantes, opa’s, buurvrouwen… werk aan de winkel!

mm1

2. Grotere kinderen kunnen helpen

De ietwat grotere spruit knutselt op school mooie, lieve dingen. Je weet dat haar mama daar zeer blij mee zal zijn, maar je geeft graag nog iets extra’s. Daar helpen de kleintjes je maar al te graag bij.
Als je bij TadaBon een online cadeaubon kiest om zelf af te printen, is er plaats genoeg op de bon voor een mooie tekening. De tijd die je uitspaart door niet naar de winkel te moeten rijden, kan je met je kindje doorbrengen om samen de bon te versieren. Punten die je hiermee scoort op het Grote Bord Van Belangrijke Vader-Kind Momenten, ongelooflijk. Laat dochter of zoon helpen om het cadeau te kiezen. “Een rok of een jurk van bij Zoot, zou mama dat leuk vinden?” “Of een goed boek kiezen bij Limerick, mama kan daar ook een koffie drinken!”

3. Vergeet de winkelstraat niet

Op een dag is het zo ver. De kinderen hebben een spaarpot, en willen zélf iets kopen. Hier kan TadaBon je niet  helpen. Met écht geld moet je naar de échte winkel.

Dus, opgroeiende kinderen, trek naar de winkels! Snuister door alle boetieks die de stad rijk is, voel de subtiele sfeerverschillen tussen de ene winkelstraat en de andere, twijfel tussen deze blinkende ceintuur en die suikerspinmachine. Wik en weeg, en kijk hoe zorgvuldig de winkelmevrouw tenslotte het cadeau inpakt. Stap trots buiten met het knisperende pakje, je verheugend op het moment van geven, straks. Cadeaus kopen is een traditie, en een kunst. Je moet het al doende leren. Zeg dat TadaBon ‘t gezegd heeft.

4. Nodig je mama in jouw wereld uit

Met een TadaBon geef je ook een uitstapje. Je wijst je mama de weg naar die mooie winkel waar je zo graag rondkijkt maar zo zelden iets koopt. Koop je ma een bon, nodig haar eens uit in jouw wereld. Bij PIET moodshop bijvoorbeeld, of Elle et Gand.

Wat je ook kiest als geschenk, bel je mama op Moederdag en zeg haar dat je haar graag ziet. Ze zal in de wolken zijn.

Image credit: Loren Kerns

Bij de verkeerde ouder aanbeland? We hebben ook cadeautips voor vaderdag!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.