Choc’up in Boom – voor iedere chocoladeliefhebber wat wils!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de komende feestdagen, een verjaardag of desnoods gewoon voor jezelf? Dan is een bezoekje aan Choc’Up in Boom een goed idee.  Van chocoladekoekjes tot chocoladewijn, er is voor ieder wat wils.

chocup boom1Choc’Up is een initiatief van de leerlingen van 7 Verkoop van OLVI Boom. Ze zochten een thema voor hun leeronderneming en kwamen al snel bij chocolade uit. Voor de leerlingen van OLVI Boom staat chocolade synoniem voor gezelligheid.

Het is dus niet verwonderlijk dat de winkel zoveel warmte uitstraalt.

Chocoladepralines, chocoladekoekjes, verschillende soorten en zelfs ‘Chocolate in a bottle’, mousserende witte wijn met chocolade extract, kan je exclusief kopen bij Choc’Up. De uitvinder van ‘Chocolate in a bottle’ was zo onder de indruk van deze onderneming dat hij spontaan aanbood om zijn product in de winkel te verkopen. Uiteraard konden de trotse leerlingen geen nee zeggen tegen deze fantastische kans. Ze doen alles om hun winkel nog beter en exclusiever te maken.

Winterse gezelligheid: chocolade met winterkledij!

De winkel is er in de eerste plaats voor de leerlingen en leerkrachten van OLVI Boom die tijdens de pauzes even binnenspringen. Toch hopen de leerlingen dat ze ook klanten van buiten de school naar hun winkel kunnen lokken. Om dit te bereiken hebben ze hun assortiment nog uitgebreider gemaakt. Sinds kort verkoopt de winkel niet alleen chocolade maar ook kledij: sjaals, truien,…  Dit alles heeft te maken met de nakende winter,  wat is er gezelliger dan binnen te zitten met een warme trui en hete mok chocolademelk?

chocup boom2Speciaal voor de allerkleinsten heeft Choc’Up ook een apart assortiment. Als enige winkel in Boom verkoopt men namelijk chocolade van Disney om de klanten extra te verwennen.

Met andere woorden, een bezoek aan Choc’Up is zeker de moeite waard.

Let wel op, je bent er wel best snel bij: de winkel is opgezet als ‘pop-up store’, en is nog open tot maart 2015.

Meer info over Choc’Up en het leerondernemen project.

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.