Frituur De Frietketel in Gent – met speciale aandacht voor de vegetariërs onder ons

Geschreven in categorie Algemeen op door .

Frituur De Frietketel is intussen toch alweer een paar jaar een begrip in Gent en omstreken. Voor knapperige goudgele frietjes (gebakken in plantaardig vet) zal menig kotstudent en native Gentenaar het beamen: bij ‘De Frietketel’ in de Papegaaistraat 89 zit je goed.

Wat deze frituur zo anders maakt is hun assortiment aan huisbereide vegetarische frituursnacks en sauzen. Ooit al een bloemkoolburger of vegetarische stoverijsaus geproefd? Dankzij hun uitgebreide gamma aan vegetarische frituursnacks bestaat ongeveer 40% van het cliënteel uit vegetariërs, net zoals de uitbaters zelf.

De Frietketel 1

Het is niet alleen dankzij hun vegetarische snacks dat ‘de Frietketel’ door sommigen gezien wordt als het beste frituur van Gent. Ook hun eigenzinnige variaties op de klassieke ‘mitraillette’ (frieten met snack, saus en groenten tussen een broodje) zijn vrij legendarisch, vooral onder studenten.

Ondanks de vaak uitgebreide wachtrijen – de tol van de roem – gaat het er toch steeds vlot vooruit. De vriendelijke en snelle bediening verdient dan ook alle lof!

Mee met zijn tijd

frietketel facebook update

Wij zien ons vroegere frietkot op het dorpsplein onder de kerktoren nog niet meteen op de kar van de moderne digitale media springen, maar de Frietketel doet het dus vrolijk wél: actief delen met de community – acties, nieuwtjes, praktische info, of gewoonweg leuke meldingen, opde Frietketel Facebook pagina – wij zijn alvast fan.

En jawel, voor wie zijn op-kot-in-Gent zittende student een plezier wil doen, bieden ze sinds kort dus ook vlot online geschenkbonnen aan! Wij zijn alvast trots dat we ze hierbij op zijn digitaals kunnen helpen 🙂

 

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.