Love is in the air – leuke ideetjes voor een cadeau op Valentijn

Love is in the air: Leuke Valentijnsideetjes

Valentijn. De dag waarop je je geliefde ongegeneerd cadeaus mag geven om de dag van de liefde te vieren. De één is al wat enthousiaster en vindingrijker dan de ander. Voor zij die het beu zijn om hun geliefde bloemen of chocolade te geven hebben we enkele leuke tips.

Zeg het met…doucheproducten

toucan_love_closed-360x360Is er iets leuker dan een massage krijgen van je lief? Dat moet men bij Lush ook gedacht hebben toen ze dit Valentijnspakket uitbrachten.  In dit pakket zitten namelijk een Shades of Earl Grey massagebar én de speciale Prince Charming showergel. De Prince Charming showergel bestaat uit een verfrissende mix van vers granaat appelsap, grapefruit, sandelhout en geranium met een beetje vanille. Als resultaat krijg je een heerlijke geur! De Shades of Earl Grey massagebar bevat dan weer Bergamot. Theedrinkers kennen Bergamot misschien wel vanwege de heerlijke smaak die het aan Earl Grey thee geeft. Nog een pluspunt: Dit pakket bestaat alleen maar uit veganistische producten die niet op dieren zijn getest. Een ideaal (en milieu en diervriendelijk) Valentijnscadeau dus!

Zeg het met…muurstickers

bright-pink-pattern-heartsPak je het liever wat grootser aan? Dan kan je natuurlijk altijd je liefde verklaren door middel van leuke muurdecoraties. Met deze muurstickers verras je je geliefde zeker. Het handige aan deze stickers is dat ze een snel en goedkoop alternatief zijn voor muurschilderingen. Bovendien is het ook geschikt voor romantische zielen met een minder vaste hand.  De stickers beschadigen de originele verf niet. Van een trendy cadeau gesproken!

(http://www.allposters.be/-sp/Bright-Pink-Pattern-Hearts-Posters_i8281927_.htm)

Zeg het met…een zelfgeschreven boek

bppl

Als je je lief wilt verrassen met een cadeau dat wat persoonlijker is dan is dit zelfgeschreven boek de ideale optie. De pagina’s van het boek zijn leeg, die moet je zelf invullen. Het boek telt namelijk 122  pagina’s waarop jij kan schrijven waarom jij zoveel van je lief houdt. Met andere woorden: Laat de Shakespeare in jezelf los ! Ideaal voor de romantische zielen onder ons. Wedden dat je lief zal smelten zodra hij/zij dit leest?

 

(http://www.urbanoutfitters.com/uk/catalog/productdetail.jsp?id=5620415770555&parentid=VALENTINES-GIFTS-FOR-HER-EU#/)

Zeg het met…een kookboek

 burgb

Uit eten gaan is altijd leuk maar zelf koken voor je lief is nog leuker! De Burgerij, het bekende hamburgerrestaurant in Antwerpen, heeft een boek uitgebracht waarin haarfijn wordt uitgelegd hoe je zélf  de lekkerste hamburgers maakt. Van de ‘Dolce Vita’ tot de ‘Habibi’, de hamburgers van De Burgerij smaken nog lekkerder als je ze zelf gemaakt hebt. Een leuk Valentijnsdiner is altijd een goed idee. De liefde van de man (en vrouw) gaat tenslotte nog steeds door de maag.

 

(http://www.standaardboekhandel.be/seo/nl/boeken/basiskookboeken/9789089313577/robin-janssens/de-burgerij)

Zeg het met…een chocoladetelegram

choc

Wil je toch absoluut iets met chocolade cadeau geven? Dan kan je altijd een chocolatetelegram cadeau doen. Origineel én lekker! De letters, leestekens en hartjes zijn gemaakt van melkchocolade. De spaties zijn van witte chocolade. De chocolaatjes zijn in de vorm van een hart gelegd en in het midden staat de tekst I LOVE YOU. Een smakelijke en romantische verrassing!

(http://www.valentijngifts.nl/online_bestellen_8529/chocotelegram-valentijn-hart.html)

We wensen jullie een romantische Valentijn!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.