Nieuw en beter cadeaubon ontwerp!

Geschreven in categorie Cadeaubon, TadaBon op door .

Eén van de vaakst terugkerende verzoeken van handelaars draait rond een mooier en nog meer gepersonaliseerd ontwerp van de cadeaubonnen.

We zijn blij om aan te kondigen dat dit nu (in beta versie) beschikbaar is voor alle handelaars! Het nieuwe bonnen ontwerp is naar onze mening mooier, leuker om te geven en krijgen, én heeft meer mogelijkheden om helemaal van jouw zaak te zijn.

Het printbare design wordt bekomen door een blad in 4 te vouwen, zodat er een ‘boekje’ ontstaat, met vooraan jouw logo en slagzin, en vanbinnen eventueel een foto van je zaak en de verassing voor de ontvanger! In plaats van 1 kleur kunnen er nu ook 2 kleuren worden aangeduid.

Zo ziet een uitvoering er bijvoorbeeld uit:
designv3wasbar

Of om het in actie te zien zijn hier 3 pdf concepten met het nieuwe design die je kan afprinten.

Link: http://tadabon.be/static/other/tadabonv3concept.pdf

Heb jij als TadaBon handelaar interesse in dit nieuwe TadaBon cadeaubon design voor jouw shop? Contacteer ons en wij maken met plezier een versie op voor jou!

PS: Het huidige design blijft uiteraard ook nog steeds beschikbaar, deze nieuwe versie komt er gewoon bij als extra optie die je kan kiezen.

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.