Zaak in de schijnwerpers: restaurant “La Mestiza” in Gent

Deze week zetten we restaurant “La Mestiza” in de schijnwerpers. Zij serveren Spaanse en Mexicaanse tapas op traditionele wijze, met een hedendaagse twist, en dat allemaal in hartje Gent. Hieronder presenteren we graag wat “La Mestiza” te bieden heeft.

Locatie

“La Mestiza” is gelegen in de Hoogstraat 88, dichtbij de Korenmarkt in Gent. Dat maakt het dus ideaal als snelle hap met vrienden, of verfrissende cocktail in de zomer. Daarvoor zit je zeker goed op het aangename buitenterras. Deze zomer kon je binnen zelf op groot scherm de Rode Duivels gaan volgen op het WK voetbal in Brazilië.

 

la-mestiza (2)

Tapas

Koud of warm, Spaans of Mexicaans, voor Tapas ben je bij “La Mestiza” op de juiste plaats. Je kan kiezen tussen koude Tapas, Taco’s, of Quesadillas. Deze variëren van prijs tussen €5 en €14, en zijn dus ideaal als je niet veel tijd hebt, of – zoals wij het deden – een hele gezellige avond lang wil bijpraten, smullen en delen (en naar believen de favorieten bijbestellen) zoals het de Zuiderse cultuur betaamt!

 

la-mestiza (6)

Cocktails

Zin in een Mojito, Margarita, of een Gin Tonic? Dan ben je bij het juiste adres. “La Mestiza” serveert heerlijke frisse cocktails. Deze beginnen al vanaf €7 en zijn ideaal dus op een hete zomerdag.

 

la-mestiza (7)

Faciliteiten

Verder kan je genieten van gratis Wi-Fi, een gezellig buitenterras en uitstekende service. Ook voor kinderen is “La Mestiza” ideaal. Het restaurant heeft een capaciteit van 45 klanten.

 

Cadeaubon

Voor info en cadeaubonnen, bijvoorbeeld als verjaardagsgeschenk, vind je op tadabon.be/la-mestiza.  Ideaal dus voor iemand die van Tapas of Spaans / Mexicaans houdt.

 

la-mestiza (3)

Contact

Voor reservaties en vragen kan je steeds terecht op 09.223.44.89 of op hun website lamestiza.be. Vergeet hen ook zeker niet te volgen op hun facebook-pagina.

 

Op zoek naar een hip adresje in hartje Gent? Of wil je gewoon genieten van het rustige buitenterras met een cocktail? Dan ben je bij “La Mestiza” op de juiste plek! Voor meer info kan je terecht lamestiza.be en vergeet hen zeker niet te volgen op hun facebook-pagina.

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.