Bied cadeaubonnen voor een bedrag, voor een beleving, of beide!

Geschreven in categorie Cadeaubon, TadaBon op door .

Als handelaar kan je bij Tadabon twee soorten cadeaubonnen aanbieden voor je zaak: ofwel voor een bepaald bedrag, ofwel voor een specifiek aanbod (een ‘belevingsbon’). Je kan kiezen welke je aanbiedt, of natuurlijk ook beide!

Waardebonnen voor een bepaald bedrag

De eerste keuze als handelaar is om bonnen aan te bieden voor een bepaald bedrag, waarbij de bezoeker van je Tadabon pagina de waarde van de cadeaubon kiest, en deze exacte waarde ook betaalt, en daarna de bon afprint of e-mailt:

Screen-Shot-2014-03-08-at-23.13.39-300x80

Voor winkels met een uitgebreid aanbod aan verschillende producten, waar je als klant heerlijk wil rond snuisteren en je laten adviseren voor je helemaal je eigen keuze maakt, is dit de meest logische optie. We zeiden het reeds eerder: soms is een bezoek aan de winkel een cadeau op zich!

Als handelaar kan je de onder- en boven limiet van je cadeaubonnen zelf instellen in de veilie admin omgeving, en verder is de keuze helemaal aan de bezoeker!

Waardebonnen voor een specifiek aanbod

Als zaak heb je soms een specifiek aanbod waarvan je weet dat het een bijzonder leuke ervaring of geschenk biedt: een romantisch etentje of brunch, een speciaal pakket van bijzondere wijn die je met veel trots kan aanbieden, een product dat meer een ‘belevenis’ is…

Hiervoor kan je zoveel producten (met een vastgelegde) prijs aanbieden, waarvoor de Tadabon bezoekers dan natuurlijk een cadeaubon kunnen kopen om iemand een plezier mee te doen:

belevingsbon1

Of, bijvoorbeeld, waarom zelfs de bonnen niet voor een tijdelijk spetterend aanbod gebruiken, en er langs je web site en andere (al dan niet sociale media – ) kanalen er de fans van jouw winkel op attent maken!

Stel zelf in wat je aanbiedt

Eens je een Tadabon account hebt, kan je als handelaar in de backend onder de tab ‘mijn bonnen pagina‘ helemaal zelf instellen welke producten, ervaringen of mogelijke bedragen  je aanbiedt als cadeaubon:

belevingsbon2

Dus, als je handelaar bent en nog geen cadeaubonnen aanbiedt online: maak gratis je Tadabon account aan en kies wat je aanbiedt!

Is er een winkel of product/ervaring die jij dolgraag iemand cadeau wil doen? Laat het ons weten op info@tadabon.be en wij doen ons uiterste best het op Tadabon te krijgen.

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.