Cadeau’s voor de filmmaker / liefhebber

Geen idee wat te kopen als geschenk voor een filmmaker of -liefhebber? In dit artikel vind je enkele leuke tips en ideeën om je vriend of kennis aangenaam met te verrassen.

 1. Bon / abonnement bioscoop (Kinepolis / vanaf €15,40)
  Wie de kunst van de film apprecieert, weet dat je films niet zomaar streamt, of illegaal downloadt, als je deze in zijn beste vorm op het grote scherm kan zien. De bonnen (of filmdoosjes) bij Kinepolis starten vanaf €15,40 en gaan tot €89,50. Dan heb je nog de 100 Days Card, voor €79,50, waarmee je in 100 dagen 10 keer gratis naar de film kan.
 2. iTunes Gift Card / Google Play Store Gift Card (iTunes, Google Play Store / vanaf €15)
  Met deze Gift Cards kan je niet alleen genieten van apps of muziek, maar ook films. Je krijgt zelfs nog de keuze tussen huren (€4) of kopen (€12). Het aanbod is vrij groot en de nieuwste releases zijn vrij recente films. De bonnen beginnen meestal vanaf €15 en gaan tot €50 of zelfs €100.
 3. Netflix abonnement (netflix.com / vanaf €8)
  Hoewel Netflix vroeger enkel beschikbaar was in de VS, hebben ze nu uitgebreid naar vele andere landen, zoals onder andere België en Nederland. Dit houdt in dat je vanaf €8 per maand onbeperkt films en series kan streamen. Maar opgelet! Het aanbod van Netflix in België is momenteel vrij beperkt, hoewel de inhoud. Maar met VPN-software kan je gemakkelijk je aanbod verdubbelen door de bibliotheek van andere landen te gaan gebruiken. Een pluspunt is wel dat je steeds direct kan genieten van de Netflix Original Series zoals “Better Call Saul” ,  “Marco Polo” en “House of Cards”.
  Afbeeldingsresultaat voor netflix logo
 4. Filmposter (posters.nl / €8,95)
  Een film duurt meestal niet langer dan 2 uur. Maar als je wil dat dit plezier nog even blijft hangen, kan je een filmposter cadeau doen. Online vind je deze vrij goedkoop en in grote formaten. Je kan ook online een foto zoeken, of zelf een poster ontwerpen en deze op groot formaat laten afdrukken.
 5. Camera (bol.com / €344)
  Deze is waarschijnlijk de duurste op deze lijst, als je degelijk materiaal wil kopen tenminste. Dit is leuk voor filmmakers, maar ook als filmfanaat om scenes na te spelen of je volgende reis op rol te hebben.

Van romantiek tot horror, of van animatie tot drama, film is er voor jong en oud, voor elke emotie en elk moment. De ideale manier om te ontspannen dus. Dankzij deze tips lukt het je zeker iemand plezier te doen. Als je nog tips of ideeën hebt, laat ze dan zeker achter als een reactie onder dit artikel!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.