PIET Moodshop in Gent: design, interieur en goed voor je humeur

Geschreven in categorie Cadeautip, Leuke winkel met tags , , op door .

PIet Moodshop

PIET Moodshop in de Sint-Pietersnieuwstraat in Gent is een design shop in gespecialiseerd in interieur, gadgets en zelfs bloemen.

Voor elk wat wils dus, en wanneer je de designwinkel binnenkomt moet je jezelf dan ook tegenhouden om niet meteen je hele maandloon uit te geven. Je kijkt je ogen uit! Op elk schapje, in elk hoekje staat wel iets dat je mooi of ontzettend cool zal vinden. Indien je op zoek bent naar een cadeau is PIET Moodshop dus the place to be!

Interieurontwerper en zaakvoerder Christophe Verbeke opende de winkel oorspronkelijk als pop-up store, maar ondertussen is de winkel al een vaste waarde geworden in de buurt van de Vooruit. Zijn ambitie is niet alleen om jou te helpen in jouw zoektocht naar het perfecte cadeau, maar ook om ervoor te zorgen dat je gelukkig naar buiten gaat. Vandaar “Moodshop”. Naast designartikelen, gadgets en boeken kan je er ook terecht voor een prachtige bloemencreatie van Zakiya.

Koop nu online een cadeaubon voor PIET Moodshop uit Gent ->

Omdat het aanbod erg groot is, geven we hieronder enkele cadeautips die we uiteraard zelf ook graag zouden krijgen (stille hint).

6 Cadeautips bij PIET Moodshop

Moodunit Chair: Deze stoel past in zowat elk interieur. Doordat je er zelf een foto in kan schuiven maak je het niet alleen op en top persoonlijk, maar pas je het makkelijk aan aan je humeur of nieuwe woning. Alsof je een gloednieuwe stoel hebt aangeschaft! Het is makkelijk stapelbaar, uit duurzaam materiaal gemaakt én honderd procent Belgisch! Verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes.

moodunit chair

Gin & Tonic bag VL-92: Wie in wil zijn, drinkt Gin-Tonic. Dit zakje is dan ook het ideale geschenk voor de hippe vogel! 50 ml VL92 Gin en 125ml Fentimans Tonic in een mooie verpakking. Geen extra smaakmakers nodig. Wat wil een mens nog meer?

gin tonic

Verlangboekjes: Niet het doorsnee notitieboekje! In deze boekjes staan voorgedrukte vragen, tekstjes, ideeën,… Voor de globetrotter, de ideale gastvrouw, de kersverse moeder en de dromer. Gecreëerd in Antwerpen en met de hand gestikt.

gedachtenboekjes

Kotfood: Kookboek voor elke student, mét de goedkeuring van niemand minder dan Sergio Herman. Voor minder dan 10 euro krijg je 50 recepten die je makkelijk op kot kan maken. Uitstekend cadeau voor de student die fastfood beu is.

kotfood

Cottage Town: Origineel geschenk voor jezelf of iemand anders. Pimp je bloempotten met deze waterbestendige huisjes. Je kamerplantje lijkt plots een boom uit het Amazonewoud. Samen met het bijgesloten wenskaartje en een plant heb je het cadeau voor jouw vriend al klaar.

cottage town

Lampe Bouteille: Tof idee voor de wijnliefhebber: een lamp gemaakt met een wijnfles. Een bijzonder object om je huiskamer te pimpen. Verkrijgbaar in wit en zwart!

lampe_bouteille_1

Christophe heeft uiteraard nog veel meer items te bieden.

Om te zien wat allemaal moet je niet meteen naar de winkel lopen.De site van PIET Moodshop is namelijk heel aangenaam en duidelijk. Via de e-shop moet je de deur niet uit. Bovendien is er een speciale zoekfunctie om het geknipte geschenk te vinden. Daarnaast mag je Christophe altijd bellen of mailen om advies te vragen voor jouw cadeau.

En als je écht niet kan kiezen is er uiteraard nog, jawel, de PIET Moodshop cadeaubon van TadaBon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.